Vilka är vi?

Lindell Marknadsstrategi AB grundades 1997 av Annika Lindell. Företaget har varit en plattform för mig att i egen regi få arbeta som projektledare tillsammans med andra som brinner för reklam och marknadsföring. Norkay Reklambyrå startades i samarbete med flera kollegor 2005 och drevs framgångsrikt under flera år. Våren 2012 avslutades delägarskapet till förmån för en anställning på Ejendals in-house byrå.

2010 började även maken arbeta i bolaget. Alla som känner Micke vet vilken drivkraft han har. Under årens lopp har han samlat på sig värdefull kunskap och erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap.

Lindell Marknadsstrategi utökade 2012 med ännu en Lindellare, nämligen organisations- och ekonomikonsult Mats Lindell. Mats konsultar åt sin tidigare arbetsgivare Svenska Kyrkan. Annars tar sommarstället på Granö och rollen som morfar åt fyra barnbarn en stor del av hans tid i anspråk.

2017 övertog Micke bolaget då Annika dessvärre blev långtidssjukskriven pga två hjärnblödningar. I dagsläget är Micke ensamt aktiv i bolaget.